הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

פשטידת כרובית וברוקולי צמחונית

15 דקות | פשוט
ללא גלוטן
ללא סוכר
ללא סולניים
מתאים לילדים
ניתן להקפאה
צמחוני
חומרים
כרובית בינונית גדולה
2 ראשי ברוקולי בינוניים קטנים
2 כרישות פרוסות (אפשר גם בלי)
4 ביצים
200 גרם גבינה קשה/עיזים מגוררת
¼ כוס שמן זית
⅓ כוס מים
כוס קמח תירס/ כוסמין /מלא
כפית מלח (בגלל הגבינה)
פלפל שחור
אגוז מוסקט
הכנה

לפרק לפרחים גדולים את הכרובית והברוקולי ולבשל בשפע מים עד להתרככות קלה, יש לשים לב שלא יתרככו מדי.

לפרוס את הכרישות דק ולאדות במחבת עם מעט שמן זית עד לריכוך.

לחתוך את הכרובית והברוקולי המבושלים לקוביות קטנות/בינוניות, לשים בקערה גדולה ולהוסיף את הכרישה המאודה.

להוסיף ביצים, גבינה מגוררת, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, קמח ולערבב.

לשמן תבנית עמוקה, להעביר את הבלילה אליה, לאפות 30-40 דקות בחום בינוני או עד שהפשטידה מתייצבת ומשחימה קלות.

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן