סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

פנקייק הודי מתקתק ללא גלוטן וביצים

15 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סולניים
מתאים לילדים
צמחוני
חומרים
חצי כוס אורז מלא
חצי כוס עדשים אדומות
כף דבש/ סילאן/ מייפל
חצי כפית קינמון
שמן קוקוס
הכנה

להשרות ללילה / 8 שעות בהרבה מים את האורז והעדשים

בסיום ההשריה לסנן ולהעביר למעבד מזון / בלנדר / בלנדר יד

לכסות במים כסנטימטר מעל התערובת ולהוסיף את הממתיק וקינמון

לטחון לבלילה חלקה במרקם של שמנת מתוקה. אפשר גם קצת יותר סמיך

לשמן מחבת נון סטיק טובה בשכבה דקה של שמן קוקוס

ולצקת עיגולים מהבלילה.

אל חשש, היא נראית נורא נוזלית בהתחלה, אבל היא מתמצקת במהרה.

כשהעיגולים מעלים בועות להפוך את הפנקייק לכמה שניות ולהוציא לצלחת.

אין צורך לשמן את המחבת בין הנגלות.

עורכים שולחן עם: ריבה, דבש, מייפל, טחינה, סלט פירות, גרנולה וכו’

ואוכלים בתיאבון!

*** אפשר להכין את הבלילה מראש ולשמור לכ- 3 ימים במקרר

*** אפשר להכין את הפנקייקים מראש ולשמור לכ-3 ימים במקרר

*** אפשר לאכול גם עם ממרחים מלוחים,

     במקרה כזה להוריד את הממתיק ולהוסיף קמצוץ מלח לבלילה

דילוג לתוכן