סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

עוגת תפוחים עוקצנית

20 דקות | פשוט
טבעוני
ללא מוצרי חלב
ללא סולניים
מתאים לילדים
צמחוני
חומרים
תפוח זהוב/ ירוק אחד קלוף ומגורר עבה
50 גרם ג'ינג'ר קלוף וקצוץ (לא חובה)
כוס קמח מלא / כוסמין
כפית קינמון
רבע כפית פלפל שחור
1/2 כוס שמן קוקוס
1/2 כוס מים רותחים
כפית סודה לשתיה
שליש כוס סילאן ללא תוספת סוכר / חצי כוס סוכר
1/3 כוס רסק תפוחים ללא תוספת סוכר
תוספות אפשריות: צימוקים, חמוציות, אגוזים קצוצים, שוקולד צ'יפס
הכנה

לחמם את התנור לחום בינוני

בקערה אחת לערבב קמח עם פלפל וקינמון.

בקערה נפרדת לערבב נמרצות שמן, סילאן ומים רותחים

עד ליצירת בלילה אחידה יחסית.

להוסיף את הסודה לשתייה ולתת לתערובת לבעבע קלות.

להוסיף: ג’ינג’ר קצוץ, תערובת קמח, תפוח מגורר ורסק תפוחים,

לערבב קלות עד להיטמעות כל החומרים.

לשמן או לרפד בנייר אפיה תבנית אינגליש קייק.

לצקת לתוכה את התערובת, לאפות כ- 40 ד’.

לחכות לצינון מלא לפני פריסת העוגה!

דילוג לתוכן