הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

סלקים וגזרים עם מרווה ושום

20 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ללא סולניים
צמחוני
חומרים
כ - 10 גזרים
8 סלקים
ראש שום
5-6 ענפי מרווה
שמן זית
מלח
פלפל
הכנה

לקלוף ולחתוך את הגזרים והסלקים למקלות בינוניים.

להפריד ראש שום לשיניים ללא קילוף.

לערבב את הירקות עם שמן זית, מרווה, מלח ופלפל.

לחמם תנור לחום בינוני, לצפות תבנית בנייר אפיה

ולשטח עליה את תערובת הירקות בשכבה אחת.

לאפות כשעה, עד שהירקות מתרככים קלות למרקם נגיס.

קרדיט השראה להילה קריב

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן