סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

סלט תפוחי אדמה עם עשבי תיבול ושקדים

10 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
צמחוני
חומרים
8 תפוחי אדמה בינוניים ​
150 גרם שקדים פרוסים
5-6 גבעולי בצל ירוק
חצי צרור פטרוזיליה
2-3 עגבניות
חומץ בלסמי
שן שום
שמן זית
מלח
פלפל
הכנה

לקלף ולחצות תפו”א. לבשל במים עם מלח עד להתרככות חלקית

(שלא יגיעו למצב של פירה).

לקצוץ עשבי תיבול ועגבניות דק-דק.

את תפוחי האדמה לקרר ולחתוך לקוביות בגודל ביס.

לערבב את כל המרכיבים בקערה בעדינות ולתבל במלח, פלפל,

שמן זית, בלסמי ושום כתוש.

לטעום ולתקן תיבול

לקרר לפני ההגשה לאיחוד טעמים

דילוג לתוכן