הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

סלט תפוחי אדמה עם עשבי תיבול ושקדים

10 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
צמחוני
חומרים
8 תפוחי אדמה בינוניים ​
150 גרם שקדים פרוסים/ גרעיני חמנייה
6-5 גבעולי בצל ירוק/ גבעולי סלרי
1/2 צרור פטרוזיליה
3-2 עגבניות
חומץ בלסמי
שן שום
שמן זית
מלח
פלפל
הכנה

לקלף ולחצות תפו"א, לבשל במים עם מלח עד להתרככות חלקית (שלא יגיעו למצב של פירה).

לקצוץ עשבי תיבול ועגבניות דק-דק.

את תפוחי האדמה לקרר ולחתוך לקוביות בגודל ביס.

לערבב את כל המרכיבים בקערה בעדינות ולתבל במלח, פלפל, שמן זית, בלסמי ושום כתוש.

לטעום ולתקן תיבול.

לקרר לפני ההגשה לאיחוד טעמים.

 

רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף לסדנאות שלי 🙂

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן