סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

סלט שעועית לבנה מתקתק

10 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סולניים
צמחוני
חומרים
400 ג' שעועית לבנה
צרור בצל ירוק
2 כפות סילאן
מיץ מ- 4 לימונים
שמן זית
מלח גס
פלפל
הכנה

להשרות את השעועית ללילה. רצוי להחליף מים באמצע.

לבשל שעועית כשעה- עד לריכוך טוב, אבל לא עד כדי פירוק.

לקצוץ בצל ירוק ולערבב עם סילאן, מיץ לימון, מלח ופלפל.

לערבב עם השעועית ולתבל בשמן זית. לטעום ולתקן תיבול.

רצוי להשהות לפחות שעה לפני האכילה במקרר/במקום קריר.

דילוג לתוכן