הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

סלט שעועית לבנה מתקתק

10 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סולניים
צמחוני
חומרים
400 ג' שעועית לבנה
צרור בצל ירוק
2 כפות סילאן
מיץ מ- 4 לימונים
שמן זית
מלח גס
פלפל
הכנה

להשרות את השעועית ללילה. רצוי להחליף מים באמצע.

לבשל את השעועית כשעה עד לריכוך טוב, אבל לא עד כדי פירוק.

לקצוץ בצל ירוק.

לערבב סילאן, מיץ לימון,שמן זית, מלח ופלפל.

לערבב את השעועית עם הבצל הירוק והרוטב לטעום ולתקן תיבול.

רצוי להשהות לפחות שעה לפני האכילה במקרר/ במקום קריר.

 

רוצה להכיר עוד מתכוני קטניות?
זה הזמן להצטרף לסדנאות שלי 🙂

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן