סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

סלט קישואים בטחינה ונענע

10 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ללא סולניים
צמחוני
חומרים
10 קישואים מוצקים
2 לימונים
כוס טחינה גולמית
חופן גדוש של נענע טריה
מלח
פלפל
שמן זית
הכנה

את הקישואים לשטוף ולפרוס דק דק לעיגולים

(אם יש מעבד מזון מעבירים בסכין הפריסה הדקה).

לערבב בקערה עם 4-5 כפות שמן זית ולערבב טוב.

לפרוס בתבנית על גבי נייר אפיה ולצלות בחום גבוה

עד להתרככות והשחמה קלה

בקערה נפרדת להכין טחינה-

כוס טחינה גולמית, מיץ מ- 2 לימונים, 1/2 כוס מים קרים, מלח ופלפל.

לערבב טוב עד לאיחוד לדלל בעוד מים עד לקבלת טחינה במרקם דליל.

כשהקישואים מוכנים להוסיף אותם לטחינה,

לקצוץ דק חופן עלי נענע ולהוסיף גם אותו.

לערבב טוב טוב, לתקן תיבול ולקרר.

להגיש כממרח או כסלט

דילוג לתוכן