סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

סלט קינואה סגול

10 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ללא סולניים
צמחוני
חומרים
כוס קינואה
בצל סגול בינוני
לימון אחד- המיץ והגרידה
4 סלקים בינוניים מבושלים במים עד לריכוך וקלופים
שמן זית
מלח
פלפל
הכנה

את הקינואה לשפוך לסיר ולכסות בהמון מים (כמו בישול פסטה).

להביא לרתיחה. אחרי שהמים רותחים להנמיך ולעקוב אחריה.

לטעום מדי פעם וברגע שמגיעה לדרגת נגיסות (אל-דנטה) לסנן את המים.

את הבצל לקצוץ ואת הסלק לפרוס לקוביות קטנות.

להניח בקערה ולהוסיף את הקינואה המסוננת.

להוסיף מיץ וגרידת לימון, שמן זית, מלח ופלפל.

לערבב טוב טוב ואוכלים!

אפשר להוסיף גם:

עדשים שחורות מבושלות, גרעיני חמניה קלויים, חמוציות ללא תוספת סוכר

דילוג לתוכן