הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

סלט סלק ועדשים שחורות

15 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ללא סולניים
צמחוני
חומרים
4 סלקים בינוניים
חצי צרור פטרוזיליה
כוס עדשים שחורות
חומץ בלסמי / לימון
שמן זית
מלח
פלפל
הכנה

להשרות את העדשים כשעה. 

לבשל את הסלק בקליפתו עד שסכין ננעצת לתוכו בקלות.

להוריד מהאש ותחת מים זורמים לקלף ולהניח בצד.

לבשל את העדשים השחורות עד שמתרככות ולקצוץ את הפטרוזיליה דק.

את הסלק לחתוך לקוביות קטנות ולערבב בקערה עם שאר המרכיבים.

לתבל במלח, פלפל שמן זית לימון וחומץ, אפשר לצרף גם קליפת לימון קצוצה לטעום ולתקן תיבול.

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן