הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

סלט מתקתק של קינואה עם חמוציות ובטטות צלויות בסילאן

15 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ללא סולניים
צמחוני
חומרים
2 בטטות בינוניות
כוס קינואה-כ-150 ג'
חמוציות ללא סוכר– 60-80 ג'
שמן זית
מלח
פלפל
2-4 כפות סילאן ללא סוכר
מיץ מלימון אחד
הכנה

לחמם תנור לחום גבוה.

את הבטטות לקלוף, לחתוך לקוביות, לערבב עם 3 כפות שמן זית ו-2 כפות סילאן ולצלות בתנור עד להשחמה.

חשוב להקפיד שהקוביות לא יתרככו יתר על המידה.

את הקינואה לשים בסיר עם שפע מים ולהביא לרתיחה לבשל כרבע שעה עד שהיא נגיסה (אל-דנטה).

לסנן ולהעביר לקערה.

להוסיף לקערה את החמוציות והבטטות הצלויות, מיץ לימון, פלפל ומלח.

לערבב ולטעום.

להוסיף עוד שמן זית וסילאן במידת הצורך.

ניתן להגיש פושר או קר.

דילוג לתוכן