הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

אשמח לשמוע ממך!

סלט מתקתק של קינואה עם חמוציות ובטטות צלויות בסילאן

15 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ללא סולניים
צמחוני
חומרים
2 בטטות בינוניות
כוס קינואה - כ-150 ג'
חמוציות ללא סוכר– 80-60 ג'
שמן זית
מלח
פלפל
4-2 כפות סילאן ללא סוכר
מיץ מלימון אחד
הכנה

לחמם תנור לחום גבוה.

את הבטטות לקלוף, לחתוך לקוביות, לערבב עם 3 כפות שמן זית ו-2 כפות סילאן ולצלות בתנור עד להשחמה.

חשוב להקפיד שהקוביות לא יתרככו יתר על המידה.

את הקינואה לשים בסיר עם שפע מים ולהביא לרתיחה לבשל כרבע שעה עד שהיא נגיסה (אל-דנטה).

לסנן ולהעביר לקערה.

להוסיף לקערה את החמוציות והבטטות הצלויות, מיץ לימון, פלפל ומלח.

לערבב ולטעום.

להוסיף עוד שמן זית וסילאן במידת הצורך.

ניתן להגיש פושר או קר.

 

רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף לסדנאות שלי 🙂

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן