סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

סלט כרובית צלויה עם חרדל וחמוציות

10 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סולניים
צמחוני
חומרים
כרובית יפה וגדולה
חופן חמוציות
בצל ירוק
שן שום
כף ממרח חרדל גרגרים
כפית סילאן ללא תוספת סוכר
מעט מלח גס
קורט פלפל שחור
שמן זית
2 לימונים לפחות
הכנה

לפרק כרובית לפרחים קטנים.

לשמן בקצת שמן זית ולשטח בתבנית על גבי נייר אפיה

לצלות בחום גבוה / בגריל עד להשחמה קלה והתרככות

לקצוץ דק בצל ירוק ולכתוש שום. לערבב יחד עם הכרובית והחמוציות.

להכין רוטב מחרדל, סילאן, תבלינים, מיץ מלימון אחד וקצת שמן זית.

לערבב יחד, לטעום ולתקן תיבול.

דילוג לתוכן