סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

סלט טבעוני של סלק וקולורבי עם מיליון טעמים

20 דקות | בינוני
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ללא סולניים
צמחוני
חומרים
6 סלקים בינוניים
3 קולורבי בינוניים
תפוח ירוק / זהוב
צרור עלי סלק / מנגולד
חצי בצל סגול
2 שיני שום
2 כפיות חומץ בלסמי
מיץ מלימון אחד לפחות (!)
מלח
פלפל
שמן זית
הכנה

לקלוף ולחתוך לקוביות קטנות את הסלקים והקולורבי.

במחבת רחבה / סוטאז’ לחמם יחדיו 2-3 כפות שמן זית ו-2 כפות מים

ולהתחיל לאדות-לטגן את הקוביות. לכסות ולערבב מדי פעם, על אש בינונית.

בינתיים לקצוץ דק את עלי הסלק/ מנגולד.

כשהקוביות מראות סימני התרככות להוסיף אליהן גם את העלים הקצוצים.

להמשיך לבשל עם מכסה, וכשהעלים מתחילים לאבד נפח לפתוח את המכסה

ולאפשר לכל המרכיבים להתקרמל יחדיו.

במידת הצורך ניתן להוסיף כמה שלוקים של שמן ו/או מים.

לכתוש את השום, לקלוף ולקצוץ את התפוח לקוביות קטנות,

לקצוץ דק את הבצל הסגול. לערבב אותם בקערה יחד עם

שמן זית, בלסמי, לימון, מלח ופלפל ומשהים לכמה דקות.

לאחד את שתי התערובות ולערבב היטב לאיחוד טעמים. לטעום ולתקן תיבול.

אפשר להגיש קר / חם / פושר, רצוי אחרי השהיה של שעה לכל הפחות.

דילוג לתוכן