הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

סלט טאבולה משודרג

30 דקות | פשוט
טבעוני
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
צמחוני
חומרים
1 כוס - בורגול בינוני
1 צרור - פטרוזיליה טריה
2 צרור - נענע טריה
0.5 צרור - בצל ירוק
3 יחידות - גבעולי סלרי
1 יחידות - שיני שום
2 יחידות - לימון
1 יחידות - בצל סגול
2 יחידות - עגבניות
0.5 כוס - גרעיני דלעת
1 כפית - מלח
0.25 כפית - פלפל שחור
0.25 כוס - שמן זית
הכנה

את הבורגול משרים במים חמים עד לריכוך ומסננים.

אם משתמשים בדוחן: יש להשרות כחצי שעה לפני הבישול ואז לבשל בהרבה מים עד לריכוך ולסנן.

את הירק קוצצים דק מאוד (אפשר במעבד מזון בפולסים).

את השום כותשים ואת הלימון סוחטים. את הבצל, הסלרי והעגבניות קוצצים גם כן דק לקוביות.
מערבבים הכול, מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל.

רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף לסדנאות שלי 🙂

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן