סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

סלט דוחן עם קישואים צלויים​

15 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ללא סולניים
צמחוני
חומרים
חצי כוס דוחן - להשרות במים לשעה
5 קישואים
חצי צרור פטרוזיליה
2 בצלים
מיץ מלימון אחד
שמן זית
מלח
פלפל
הכנה

לסנן את הדוחן, להעביר לסיר ולכסות בשפע מים.

להביא לרתיחה ולבשל עוד 10 דקות, לסנן ולהניח בצד.

בזמן בישול הדוחן לחתוך את הקישואים והבצלים לקוביות ולהכניס לקערה. 

לשמן היטב ולשטח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

לצלות כחצי שעה בתנור על חום גבוה.

לקצוץ דק את הפטרוזיליה. כאשר הירקות צלויים היטב,

להעביר אותם יחד הדוחן לקערה ולהוסיף את הפטרוזיליה.

להוסיף קורט פלפל, חצי כפית מלח ולימון לפי הטעם.

לערבב טוב טוב, ולהוסיף 1-2 כפות שמן זית.

​להגיש קר או בטמפרטורת החדר.

דילוג לתוכן