סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

סינייה טבעונית ועסיסית

30 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
צמחוני
חומרים
כוס עדשים שחורות
1 כרובית בינונית
5 עגבניות
1 בצל סגול
חופן פטרוזיליה
כוס וחצי טחינה גולמית
2-3 לימונים
חופן שקדים פרוסים
מלח
פלפל
בהרט
כמון
פפריקה
הכנה

לבשל את העדשים לריכוך מלא ולסנן.

להכין טחינה דלילה.

את הכרובית לפרק לפרחים, לשמן ולצלות בתנור עד להשחמה קלה.

לטחון בבלנדר: 2 עגבניות חתוכות, בצל סגול, פטרוזיליה למחית חלקה.

מתבלים במלח, פלפל, בהרט, כמון ופפריקה

לקבלת תערובת מתובלת ולערבב עם העדשים המסוננות.

להכין טחינה דלילה מטחינה, מים ולימון לפי הטעם.

​לשטח את העדשים בתבנית פיירקס גדולה.

לפרוס 3 עגבניות לעיגולים ולסדר על גבי העדשים.

למעלה להניח את הכרוביות ומעל להכל ליצוק טחינה.

לפזר שקדים פרוסים ולאפות כחצי שעה בחום בינוני עד להתייצבות.

דילוג לתוכן