הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

סיידר ביתי של תפוחים ואגסים

5 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ללא סולניים
מתאים לילדים
צמחוני
חומרים
אגס בשל
תפוח זהוב
קוביית גי'נג'ר בינונית
מקל קינמון
6-5 ציפורן
3 תמרים
2 ליטר מים
הכנה

את האגס והתפוח לחתוך לקוביות בינוניות, את הג'ינג'ר לקלוף ואת התמרים לגלען.

להכניס לתוך סיר בינוני את כל המרכיבים לכסות במים.

להביא לרתיחה ולבשל מכוסה על אש קטנה לפחות שעתיים.

ניתן לשתות ולהתחמם ביום חורף קר

או לסנן לתוך בקבוק ולקרר, על מנת להתרענן ביום קיץ מיוזע.

 

רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף לסדנאות שלי 🙂

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן