הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

מרק מתובל של שורשים ועדשים צבעוניות

20 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
צמחוני
חומרים
1/2 1 עדשים אדומות
1/2 1 עדשים חומות
2 בצלים
3 גזרים
3 תפו"א
דלורית בינונית
6 עגבניות
שורש סלרי
4-3 שיני שום
לימון
כף גדושה פפריקה
חצי כף כורכום
קמצוץ מלח, קמצוץ פלפל
שמן זית
הכנה

לקלוף ולקצוץ לקוביות – בצלים, סלרי, שום, גזר ותפו"א.

לחתוך קטן בלי לקלף – דלורית ועגבניות.

בסיר לטגן על אש נמוכה בצל, שום וסלרי בשמן זית.

כשמתחיל לעלות ריח להוסיף את שאר הירקות + תבלינים (מלבד המלח!) ולערבב טוב.

 להגביר את האש ולהמשיך לערבב כ-5 דקות.

לשטוף את שני סוגי העדשים ולהוסיף למרק, לערבב עוד כ-2 דקות.

להוסיף מים עד לכיסוי + 2-3 כוסות ולהביא לרתיחה.

לבשל על אש קטנה עד להתרככות.

להוסיף מלח ולתקן תיבול, אם צריך – לדלל בעוד קצת מים.

המרק יוצא סמיך יחסית, במרקם של נזיד.

להגיש עם שפריץ לימון, בתיאבון.

 

רוצה להכיר עוד מתכוני מרקים ו/או קטניות?
זה הזמן להצטרף לסדנאות שלי 🙂

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן