הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

מרק מתובל של שורשים ועדשים צבעוניות

20 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
צמחוני
חומרים
כוס וחצי עדשים אדומות
כוס וחצי עדשים חומות
2 בצלים
3 גזרים
3 תפו"א
דלורית בינונית
6 עגבניות
שורש סלרי
3-4 שיני שום
לימון
כף גדושה פפריקה
חצי כף כורכום
קמצוץ מלח, קמצוץ פלפל
שמן זית
הכנה

לקלוף ולקצוץ לקוביות – בצלים, סלרי, שום, גזר ותפו"א

לחתוך קטן בלי לקלף – דלורית ועגבניות

בסיר מטגנים על אש נמוכה בצל, שום וסלרי בשמן זית.

כשמתחיל לעלות ריח להוסיף את שאר הירקות + תבלינים (מלבד המלח!) ולערבב טוב.

 להגביר את האש ולהמשיך לערבב כ-5 דקות.

לשטוף את שני סוגי העדשים ולהוסיף למרק, לערבב עוד כ- 2 דקות.

להוסיף מים עד לכיסוי + 2-3 כוסות  ולהביא לרתיחה.

לבשל על אש קטנה עד להתרככות.

להוסיף מלח ולתקן תיבול, אם צריך לדלל בעוד קצת מים.

המרק יוצא סמיך יחסית, במרקם של נזיד.

להגיש עם שפריץ לימון, בתיאבון.

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן