הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

מרק מנגולד ועדשים

20 דקות | פשוט
חלבון
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ניתן להקפאה
צמחוני
חומרים
2 בצלים
6 שיני שום
צרור מנגולד
2 עגבניות
2 כוסות עדשים ירוקות
2 כפות רסק עגבניות ללא סוכר
מלח, פלפל
פפריקה
לימון - אופציונלי
הכנה

להשרות את העדשים לפחות שעתיים.

לקצוץ דק את הבצל והשום.

להעביר לסיר עם שמן זית ולאדות כ-5 דקות על אש בינונית.

לקצוץ את המנגולד ואת העגבניות, להוסיף אותן לסיר ולאדות עוד 10 דקות תוך כדי ערבוב.

להוסיף את שאר המרכיבים (מלבד המלח) ולכסות במים.

להביא לרתיחה ולבשל כשעה במכסה סגור על אש קטנה.

בסיום הבישול להוסיף מלח, לטעום ולתקן תיבול.

מומלץ לתבל בקצת לימון בסוף הבישול.

 

רוצה להכיר עוד מתכוני מרקים ו/או קטניות?
זה הזמן להצטרף לסדנאות שלי 🙂

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן