סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

מרק מנגולד ועדשים

20 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
צמחוני
חומרים
2 בצלים
6 שיני שום
צרור מנגולד
2 עגבניות
2 כוסות עדשים ירוקות
2 כפות רסק עגבניות ללא סוכר
מלח פלפל
פפריקה
לימון - אופציונאלי
הכנה

להשרות את העדשים לפחות שעתיים.

לקצוץ דק את הבצל והשום.

להעביר לסיר עם שמן זית ולאדות כ-5 דקות על אש בינונית.

לקצוץ את המנגולד ואת העגבניות,

להוסיף אותן לסיר ולאדות עוד 10 דקות תוך כדי ערבוב.

להוסיף את שאר המרכיבים (מלבד המלח) ומכסים במים.

להביא לרתיחה ולבשל כשעה במכסה סגור על אש קטנה.

בסיום הבישול להוסיף מלח, לטעום ולתקן תיבול.

מומלץ לתבל בקצת לימון בסוף הבישול

דילוג לתוכן