סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

מרק כתום פיקנטי עם חלב קוקוס

20 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ללא סולניים
מתאים לילדים
צמחוני
בצל
שום
2 בטטות
6 גזרים
דלורית/דלעת
250 -300 מ"ל חלב קוקוס (רצוי מקרטון)
כורכום
קארי
מלח פלפל
שמן זית
בצל ירוק להגשה
הכנה

לקלוף ולקצוץ בצל ושום.

לטגן אותם עם מלח, פלפל, כורכום וקארי למספר דקות.

בינתיים לקלוף ולחתוך לקוביות בינוניות:

גזר, בטטה, דלעת / דלורית (לא צריך לקלף את הדלורית).

להוסיף לסיר וממשיכים לטגן קלות תוך כדי ערבוב.

להוסיף מים עד לכיסוי ולמזוג בנוסף את חלב הקוקוס.

להביא לרתיחה, לבשל על אש קטנה עד להתרככות.

לטחון בבלנדר מוט/בלנדר ולשים לב שהמרקם יוצא כמו של מרק סמיך

ולא כמו של מחית ירקות… להוסיף מים במקרה הצורך.

את הבצל הירוק לקצוץ דק ומפזרים על גבי המרק בזמן ההגשה.

דילוג לתוכן