הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

מרק חרירה טבעוני

שעה ורבע | פשוט
חלבון
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ניתן להקפאה
צמחוני
חומרים
3 בצלים
1 צרור סלרי
1 צרור פטרוזיליה
1 שורש סלרי
2 לימונים
5 עגבניות
1/2 1 חומוס יבש
1/2 1 עדשים ירוקות
מלח פלפל
כורכום
פפריקה
שמן זית
הכנה

להשרות ללילה חומוס ועדשים.

לקלוף ולקצוץ דק בצל ושורש סלרי, לטגן קלות בסיר עמוק בשמן זית.

לקצוץ טוב את צרור הסלרי והפטרוזיליה ולהוסיף לסיר (כולל הגבעולים).

לבשל כמה דקות תוך כדי ערבוב.

לקצוץ עגבניות לגודל בינוני ולהוסיף אותן יחד עם הקטניות המסוננות והתבלינים (מלבד המלח).

להוסיף מים עד לכיסוי + 2 כוסות מים ולהביא לרתיחה.

אחרי שהמרק רותח להנמיך את האש ולבשל כשעה עד להתרככות.

להוסיף לימון לפי הטעם ומלח. לתקן תיבול ולאכול!

רוצה להכיר עוד מתכוני מרקים ו/או קטניות?
זה הזמן להצטרף לסדנאות שלי 🙂

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן