סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

מרק גספאצ’ו צונן ובריא

20 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
צמחוני
חומרים
חומץ תפוחים / בלסמי
שמן זית
2 גמבות אדומות
4-5 שיני שום
בצל
קילו וחצי עגבניות אדומות ובשלות
½ פלפל חריף
מלח, פלפל
תיבול אופציונאלי נוסף: עלי בזיליקום, גבעולי ועלי סלרי
הכנה

את הגמבות לקלות בשלמותן בתנור על חום גבוה.

כשהן מתרככות ומשחימות, לצנן ולקלוף.

לתוך בלנדר / מעבד מזון מכניסים:

עגבניות חתוכות לרבעים, שום, בצל חתוך לרבעים,

פלפל חריף מנוקה מגרעיניו, קצת מלח פלפל, ו2-3 כפות שמן זית וחומץ.

אם מתכוונים להוסיף עשבי תיבול זה הזמן לצרף גם אותם.

להתחיל לעבד במהירות נמוכה (ואם במעבד מזון אז בפולסים)

ולאט לאט להגביר את המהירות.

לעבד עד לקבלת נוזל חלק ככל האפשר.

לדלל במים קרים לקבלת הסמיכות הרצויה

(יש לקחת בחשבון שלאחר קירור המרק קצת מתמצק),

לעבד שנית ולתקן תיבול.

לקרר טוב ולהגיש.

דילוג לתוכן