הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

ממרח שעועית לבנה ופלפל קלוי

שעה | פשוט
חלבון
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
מתאים לילדים
ניתן להקפאה
צמחוני
חומרים
כוס שעועית לבנה יבשה/ שקית שעועית לבנה קפואה
שן שום
2 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון - לימון
קמצוץ פלפל שחור
קמצוץ מלח
2 פלפלים אדומים
הכנה

להשרות את השעועית ללילה בשפע מים

את הפלפלים לחצות לשניים, לנקות מגרעינים ולקלות בתנור בחום גבוה עד לריכוך והשחמה קלה.

לבשל את השעועית עד לריכוך מלא (כשעה) / להפשיר במים רותחים אם משתמשים בשעועית קפואה

לסנן את השעועית ולטחון עם שאר הרכיבים למחית חלקה, לטעום ולתקן תיבול.

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן