הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

ממרח שעועית לבנה ופלפל קלוי

שעה | פשוט
חלבון
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
מתאים לילדים
ניתן להקפאה
צמחוני
חומרים
כוס שעועית לבנה יבשה/ שקית שעועית לבנה קפואה
שן שום
2 כפות שמן זית
מיץ מ-1/2 לימון-לימון
קמצוץ פלפל שחור
קמצוץ מלח
2 פלפלים אדומים
הכנה

להשרות את השעועית ללילה בשפע מים.

את הפלפלים לחצות לשניים, לנקות מגרעינים ולקלות בתנור בחום גבוה עד לריכוך והשחמה קלה.

לבשל את השעועית עד לריכוך מלא (כשעה)/ להפשיר במים רותחים אם משתמשים בשעועית קפואה.

לסנן את השעועית ולטחון עם שאר הרכיבים למחית חלקה, לטעום ולתקן תיבול.

 

רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף לסדנאות שלי 🙂

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן