סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

ממרח שעועית לבנה ופלפל קלוי

5 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
צמחוני
חומרים
כוס שעועית לבנה יבשה
שן שום
2 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון - לימון
קמצוץ מלח קמצוץ פלפל שחור
פלפל אדום אחד
הכנה

להשרות את השעועית ללילה.

את הפלפל חוצים לשניים, מנקים מגרעינים

וקולים בתנור בחום גבוה עד לריכוך והשחמה קלה.

לבשל את השעועית עד לריכוך מלא.

לטחון עם שאר הרכיבים למחית חלקה, לטעום ולתקן תיבול.

דילוג לתוכן