סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

ממרח פסטו טבעוני

5 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ללא סולניים
צמחוני
חומרים
צרור בזיליקום
צרור פטרוזיליה
חצי כוס אגוזי מלך
שן שום
שמן זית- לפחות כוס
מלח, פלפל
לימון
הכנה

בבלנדר / מעבד מזון לשים: עלים מצרור בזיליקום,

צרור פטרוזיליה חתוך גס ל-3 חלקים, שן שום קלופה,

אגוזי מלך, חצי כוס שמן זית.

להתחיל לעבד, בפולסים / מהירות נמוכה ולאט לאט להגביר.

להוסיף שמן זית בהדרגה עד לקבלת מרקם וסמיכות רצויה.

*שימו לב שהפסטו מתגבש במקרר

ולכן רצוי להכין אותו קצת דליל יותר מהסמיכות הרצויה*

זה הזמן לטעום ולהוסיף מלח ופלפל.

את הלימון אני מוסיפה בסוף, לעידון הטעם ולשימור מוצלח יותר.

רצוי להעביר לצנצנת נקיה.

ניתן לשמור במקרר כשבועיים (ולשים לב להשתמש בסכין נקייה)

ואפשר גם להקפיא חלק מהכמות.

מוצלח מאוד בתור ממרח או רוטב וגם לתיבול מאפים, סלטים, מרקים ועוד

דילוג לתוכן