סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

ממרח טחינה – סלק מתקתק ומפתיע

5 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ללא סולניים
צמחוני
חומרים
כוס טחינה מלאה
סלק בינוני מבושל וקלוף
חצי כוס מים קרים
לתיבול: לימון, שום, מלח, פלפל
הכנה

למעבד מזון להכניס את הטחינה ואת הסלק חתוך לקוביות גדולות.

להתחיל לעבד בפולסים ולהמשיך לעבד באופן רציף עד לקבלת ממרח חלק.

לבדק ואת הסמיכות ולהוסיף מים לפי הצורך / הטעם (עד חצי כוס)

וגם תבלינים. לקרר ולהגיש.

דילוג לתוכן