הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

מיני-פנקייקים מקוואקר ובננה

15 דקות | פשוט
טבעוני
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ללא סולניים
מתאים לילדים
ניתן להקפאה
צמחוני
חומרים
כוס קמח קוואקר
3-2 תמרים
1/2 כפית סודה לשתיה
1/2 כפית תמצית וניל איכותית
בננה בשלה אחת
קצת מלח
בערך כוס מים
שמן קוקוס לטיגון
הכנה

לטחון ביחד במעבד מזון/ בלנדר מוט חזק בננה ותמרים עם קצת מים.

להוסיף: קמח, סודה, תמצית וניל ומלח ולטחון/ לערבב שוב.

להוסיף חצי כוס מים, לערבב ולבדוק מה המרקם.

אם צריך – להוסיף עוד מים

(המרקם צריך להיות קצת יותר דליל משל בלילת עוגה).

לשמן מחבת נון סטיק במעט שמן קוקוס, להדליק את האש ולתת לשמן להתחמם.

למזוג מצקת מהבלילה, להנמיך לאש בינונית ולתת לפנקייק להעלות בועות.

ברגע שהפנקייק מכוסה כולו בועות ונראה יבש יחסית להפוך לכמה שניות ולהוציא מהמחבת.

 

רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף לסדנאות שלי 🙂

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן