סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

מחבת אביבית עם ארטישוק ופטריות

15 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
צמחוני
חומרים
שקית תחתיות ארטישוק קפואות ( 400 גר')
חבילת פטריות
3-4 שיני שום
​2 בצלים
כוס עגבניות שרי
חצי צרור כוסברה (ניתן להחליף בפטרוזיליה)
מיץ מחצי לימון
שמן זית
מלח
פלפל
הכנה

להפשיר במים רותחים את תחתיות הארטישוק ולסנן טוב, לחתוך לרצועות ארוכות

לפרוס דק את השום, לפרוס את הבצל לחצאי טבעות דקים,

לחצות את העגבניות, לפרוס לאורך את הפטריות,

לקצוץ דק את הכוסברה.

לחמם מחבת עם שמן זית על אש בינונית, לאדות את הבצל עד לשקיפות.

להוסיף את השום ולהקפיץ עד שעולה ריח.

להוסיף את הארטישוקים (במידה ויש צורך בנוזלים להוסיף גם כמה כפות מים)

לכסות את המחבת ולאפשר להם להתרכך מעט, לאחר כמה דקות להוסיף את הפטריות.

להמשיך לצלות על אש גבוהה עד לצריבה קלה.

להוסיף את העגבניות, הכוסברה, מלח ופלפל לפי הטעם להנמיך את האש, לכסות ולבשל עוד 4 דקות.

לכבות ולהוסיף את הלימון לטעום ולתקן תיבול.

דילוג לתוכן