הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

מחבת אביבית עם ארטישוק ופטריות

20 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
צמחוני
חומרים
שקית תחתיות ארטישוק קפואות ( 400 גר')
חבילת פטריות
3-4 שיני שום
​2 בצלים
כוס עגבניות שרי
חצי צרור כוסברה (ניתן להחליף בפטרוזיליה)
מיץ מחצי לימון
שמן זית
מלח
פלפל
הכנה

להפשיר במים רותחים את תחתיות הארטישוק ולסנן טוב, לחתוך לרצועות ארוכות.

את השום והכוסברה לקצוץ דק.

את הבצל לפרוס לחצאי טבעות דקים ואת העגבניות לחצות לשניים.

את הפטריות לחתוך לאורך.

לחמם מחבת עם שמן זית על אש בינונית, לאדות את הבצל עד לשקיפות.

להוסיף את השום ולהקפיץ עד שעולה ריח.

להוסיף את הארטישוקים (במידה ויש צורך בנוזלים להוסיף גם כמה כפות מים)

לכסות את המחבת ולאפשר להם להתרכך מעט, לאחר כמה דקות להוסיף את הפטריות.

להמשיך לצלות על אש גבוהה עד לצריבה קלה.

להוסיף את העגבניות, הכוסברה, מלח ופלפל לפי הטעם להנמיך את האש, לכסות ולבשל עוד 4 דקות.

לכבות להוסיף את הלימון לטעום ולתקן תיבול.

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן