הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

לזניה מנגולד וכרישה עם קרם קשיו פסטו ורוטב עגבניות

30 דקות | פשוט
טבעוני
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ניתן להקפאה
צמחוני
חומרים
לרוטב:
3-2 שיני שום
2 בצלים
6 עגבניות
שמן זית
תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה מתוקה
למילוי:
חבילת לזניה
כוס קשיו
עלים מחבילת בזיליקום
צרור מנגולד
כרישה
הכנה

לחמם תנור לחום בינוני.

בסיר רחב ונמוך לחמם 3 כפות שמן זית,לקצוץ את הבצל והשום ולטגן על אש קטנה.

לחתוך את העגבניות לקוביות ולהוסיף פנימה, להוסיף תבלינים לערבב טוב ולתת לרוטב להתאחד.

אחרי כמה דקות להוסיף 2 כוסות מים ולהביא לרתיחה,להמשיך לבשל עוד 10-5 ד' על אש קטנה.

אפשר לבלנדר לרוטב חלק או להשאיר כך.

במקביל לטחון בבלנדר/ בלנדר מוט את הקשיו והבזיליקום עם כוס מים.

לטחון למרקם כמה שיותר חלק ולהוסיף עוד קצת מים לפי המרקם הרצוי.

לקצוץ את הכרישה ולאדות אותה עם קצת שמן זית במחבת,להוסיף אליה את ה"גזע" של המנגולד קצוץ דק.

כשהכרישה וגזע המנגולד מתחילים להתרכך להוסיף גם את עלי המנגולד קצוצים גס.

בתבנית משומנת לסדר: עלי לזניה, שכבת מנגולד וכרישה, עלי לזניה, שכבת קרם קשיו,עלי לזניה ורוטב עגבניות.

לכסות בנייר כסף ולאפות כ-40 דקות בחום בינוני עד להתרככות.

 

רוצה להכיר עוד מתכוני  מאפים?
זה הזמן להצטרף לסדנאות שלי 🙂

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן