סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

לביבות אפויות לחנוכה

20 דקות | בינוני
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
מתאים לילדים
צמחוני
חומרים
3 תפוחי אדמה בינוניים
3 קישואים בינוניים
5 כפות קמח עדשים/חומוס
חופן פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל
פפריקה
1/4 כפית סודה לשתיה
שמן זית
הכנה

לחמם תנור לחום בינוני.

לגרר את הירקות (אני אוהבת לגרר על הפומפיה הגסה)

ולסחוט קלות מהנוזלים.

בקערה לערבב את קמח העדשים עם התבלינים

וקצת מים עד למרקם של שמנת מתוקה. לוודא שאין גושים.

להוסיף את הירקות, הפטרוזיליה וסודה לשתייה ולערבב טוב.

לשמן נייר אפיה, ללבב לביבות ולסדר על גבי התבנית,

לשמן את הלביבות גם מלמעלה ולאפות כ- 20 דקות עד להשחמה קלה.

דילוג לתוכן