הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

יוגורט קשיו של יעל

5 דקות | מושקע
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ללא סולניים
מתאים לילדים
צמחוני
חומרים
500 ג' קשיו לא קלוי
15 גרם מלח
ליטר מים
כף לימון
הכנה

לטחון טוב את כל המרכיבים בבלנדר  עד לנוזל חלק, להעביר לקערת נירוסטה / זכוכית נקייה.

לכסות בניילון נצמד בצורה רופפת/ צלחת בקוטר הקערה – חשוב להשאיר פתח קטן לנשימה.

להניח את הקערה לתסיסה על השיש ולערבב לפחות פעמיים ביום בכף נקייה.

תוך 24-72 שעות (תלוי במזג האוויר) הנוזל מתמצק ותוסס (יהיה אפשר לראות בועות) וזה סימן שהיוגורט תסס ומוכן.

מעבירים לצנצנות ושומרים במקרר, כשבועיים (אבל מומלץ לחסל קודם. זה טעים!).

 

רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף לסדנאות שלי 🙂

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן