סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

חצילים קלויים בתחמיץ

10 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
צמחוני
חומרים
4 חצילים בינוניים / 3 גדולים
חומץ תפוחים
שמן זית
מלח
פלפל
הכנה

לחמם תנור לחום גבוה. לפרוס את החצילים לקוביות

ולערבב בקערה עם שמן זית.

לסדר על גבי נייר אפיה בשכבה אחידה לצלות בתנור עד להשחמה.

​להעביר לקופסא שיכולה להיסגר ולהוסיף

כחצי כוס חומץ תפוחים, מלח, פלפל, ו2-3 כפות שמן זית.

אפשר להוסיף גם שום כתוש. לסגור ולטלטל את הקופסא. לשמור בקירור.

דילוג לתוכן