הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

חצילים וקישואים בטימין

10 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
צמחוני
חומרים
4 קישואים בינוניים ומוצקים
2 חצילים בינוניים ומוצקים
3-2 כפיות תימין יבש/ כמה מקלות תימין טרי
מלח, פלפל
שמן זית
חומץ תפוחים
הכנה

לחתוך את הקישואים לעיגולים בעובי 2 ס"מ, ואת החצילים לרבעי עיגולים באותו עובי.

לערבב את הירקות עם שמן זית ותבלינים.

לשטח על גבי תבנית ונייר אפייה לצלות בחום גבוה כחצי השעה.

להוציא את התבנית ולהבריש את הירקות עם קצת חומץ תפוחים.

לאכול בתיאבון רב על גבי פרוסה או ככה סתם.

 

רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף לסדנאות שלי 🙂

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן