סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

חצילים וקישואים בטימין

10 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
צמחוני
חומרים
4 קישואים בינוניים ומוצקים
2 חצילים בינוניים ומוצקים
2-3 כפיות תימין יבש/ כמה מקלות תימין טרי
מלח, פלפל
שמן זית
חומץ תפוחים
הכנה

לחתוך את הקישואים לעיגולים בעובי 2 ס”מ,

ואת החצילים לרבעי עיגולים באותו עובי.

לערבב עם שמן זית ותבלינים.

לשטח ע”ג תבנית ונייר אפיה לצלות בחום גבוה כמחצית השעה.

להוציא את התבנית ולהבריש את הירקות עם קצת חומץ תפוחים.

לאכול בתאבון רב על גבי פרוסה או ככה סתם.

דילוג לתוכן