סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

חמאת בוטנים בריאה

20 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סולניים
מתאים לילדים
צמחוני
חומרים
קילו בוטנים עם קליפה דקה
2 כפיות סילאן
כפית מלח גס
וקצת סבלנות..
הכנה

לחמם תנור לחום נמוך (150 בערך).

להניח בתוך תבנית על גבי נייר אפיה את הבוטנים

ולקלות כחצי שעה עד שהקליפה הדקה משחימה קלות

להעביר לתוך מגבת ולכסות עם מגבת נוספת או עם חצי מהמגבת הקיימת.

כשהבוטנים מתקררים קצת להתחיל לשפשף את המגבות

זו בזו ומקפידים שהבוטנים ישארו בפנים.

לפתוח את המגבת ולהתחיל להעביר את הבוטנים לתוך מיכל מעבד המזון

עם הסכין הקוצצת. אם הקליפה לא ירדה לעזור לה

ואם יש קליפה עקשנית לוותר לה.

להתחיל לטחון, לטחון, לטחון, ולטחון.

לעצור ולעזור לרסק הבוטנים לחזור למיכל עם לקקן. ממשיכים לטחון.

ושוב לפתוח ולעזור והפעם גם להוסיף את הסילאן והמלח.

ושוב- לטחון. התערובת הופכת לגרגירים ואז לבצק סמיך

ואז פתאום כמו פלא, היא הופכת ל… חמאה!

לאחסן בצנצנת נקיה במזווה

דילוג לתוכן