הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

חמאת בוטנים בריאה

שעה | מושקע
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סולניים
מתאים לילדים
צמחוני
חומרים
קילו בוטנים עם קליפה דקה
2 כפיות סילאן
כפית מלח גס
וקצת סבלנות..
הכנה

לחמם תנור לחום נמוך (150 בערך).

להניח בתוך תבנית על גבי נייר אפייה את הבוטנים ולקלות כחצי שעה עד שהקליפה הדקה משחימה קלו.ת

להעביר לתוך קופסה ולכסות. כשהבוטנים מתקררים קצת, להתחיל לשקשק את הקופסה עד שהקליפות מתחילות להיפרד.

לפתוח את הקופסה ולהתחיל להעביר את הבוטנים לתוך מכל מעבד המזון עם הסכין הקוצצת

(אם הקליפה לא ירדה, אפשר לנסות לעזור לה, אבל לא נורא אם נשארו קצת קליפות על חלק מהבוטנים).

להתחיל לטחון, לטחון, לטחון ולטחון.

לעצור ולעזור לרסק הבוטנים לחזור למכל עם לקקן. להמשיך לטחון.

ושוב לפתוח ולעזור והפעם גם להוסיף את הסילאן והמלח.

ושוב לטחון. התערובת הופכת לגרגירים ואז לבצק סמיך

ואז פתאום כמו פלא, היא הופכת ל… חמאה!

לאחסן בצנצנת נקייה במזווה.

 

רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף לסדנאות שלי 🙂

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן