סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

“חומוס” מעדשים כתומות

10 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ללא סולניים
מתאים לילדים
צמחוני
חומרים
כוס עדשים אדומות
כוס טחינה גולמית
שן שום
שמן זית
לימון אחד
מלח פלפל
כמון (אופציונלי)
מים לפי הצורך
הכנה

לבשל עדשים אדומות בשפע מים,

להביא לרתיחה ולבשל כרבע שעה על אש קטנה עד לריכוך.

לסנן את העדשים ולהעביר למעבד מזון.

להוסיף טחינה, מיץ מלימון אחד, שום, מלח, פלפל, כמון ולטחון.

להוסיף מים בהדרגה.

לעצור ולטעום, לתקן תיבול, להוסיף קצת שמן זית בסיום.

לשמור בקירור.

דילוג לתוכן