סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

חביתיות קמח חומוס וירקות

20 דקות | בינוני
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ללא סולניים
צמחוני
חומרים
כוס קמח חומוס/עדשים (אפשר גם וגם)
כוס וחצי מים
2 גזרים/בטטה קטנה/קישוא (אפשר לשלב כמובן)
מלח
פלפל
פפריקה
שמן זית
הכנה

לשמן טוב מחבת נון- סטיק/טפלון (חשוב! נדרשת מחבת טובה).

לגרר לתוכה ירק ולתת לו להיטגן קלות,

בינתיים לערבב את שאר החומרים בקערה טוב

עד ליצירת בלילה אחידה ודלילה במרקם של שמנת מתוקה.

להוסיף לבלילה את הירקות מהמחבת ולערבב שנית.

לשמן שוב את המחבת וליצוק עיגולים קטנים מהבלילה ליצירת חביתיות קטנות

לתת להן להתייבש קצת ולהפוך.

דילוג לתוכן