הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

דלורית וקישואים באורגנו

10 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ללא סולניים
צמחוני
חומרים
2 דלוריות בינוניות
5 קישואים / זוקיני
אורגנו
שמן זית
מלח
פלפל
הכנה

לחמם תנור לחום גבוה.

לחתוך את הירקות: קישואים ל"משולשים" ודלורית לצ'יפסים עבים.

בקערה לערבב את הירקות  עם 4 כפות שמן זית ושפע תבלינים עד שהכל מצופה טוב.

לשטח על גבי נייר אפיה בתוך תבנית ולאפות עד להשחמה וריכוך.

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן