סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

דייסת קוואקר מפנקת, טבעונית ובריאה

10 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ללא סולניים
מתאים לילדים
צמחוני
חומרים
8-12 כפות גדושות של קוואקר גס
2 כוסות מים
אגס / תפוח חתוך לקוביות
4 תמרים / 4 משמשים מיובשים
4 כפות שקדיה / טחינה
2 כפיות קינמון
הכנה

בסיר קטן:

להרתיח ולבשל את הקוואקר והמים על אש קטנה תוך כדי ערבוב,

עד שהתערובת נהיית דייסתית וסמיכה.

להעביר את התערובת לכלי גבוה ולהוסיף את שאר הרכיבים מעליה.

לטחון הכל ביחד בבלנדר מוט עד למרקם הרצוי.

אפשר להוסיף קצת מים רותחים אם התערובת יצאה "כבדה" מדי

ניתן להוסיף מעל: קוקוס, צימוקים, אגוזים, מייפל ועוד שפע תוספות.

ואפשר גם לאכול ככה- זה מושלם כמו שזה!

דילוג לתוכן