הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

אשמח לשמוע ממך!

גרנולה ביתית מהירה וטעימה

10 דקות | פשוט
טבעוני
ללא מוצרי חלב
ללא סולניים
מתאים לילדים
צמחוני
חומרים
1/2 קילו שיבולת שועל
2 כוסות מיקס של פקאן, קשיו, שקדים פרוסים, אגוזי מלך, שבבי קוקוס
כוס צימוקים כהים
5 כפות שמן קוקוס
1/2כוס סילאן ללא תוספת סוכר
4 כפיות וניל איכותי
4 כפיות קינמון טחון
הכנה

לחמם תנור לחום נמוך (120 מעלות).

את האגוזים לחצות או לקצוץ גס.

בקערה לערבב טוב את כל המצרכים מלבד הצימוקים, הסילאן והשמן.

לערבב סילאן עם חצי כוס מים רותחים ושמן קוקוס עד לאיחוד.

להוסיף לתערובת ולערבב שוב טוב.

לשטח על גבי נייר אפייה בתוך תבנית תנור רחבה בשכבה דקה,

יידרשו לעניין לפחות 2 תבניות.

לאפות כשעה, אחרי חצי שעה יש להקפיד לערבב את התערובת בתנור.

כאשר הגרנולה נהיית קלויה ופריכה להעביר חזרה לקערת הערבוב ולהוסיף את הצימוקים.

לערבב היטב ולשטח חזרה בתבנית לקירור. לתת לתערובת להצטנן ואז לפורר אותה עם מזלג.

לאחסן בקופסה אטומה, רצוי במקרר, לאכול עם פירות חתוכים וחלב שקדים או יוגורט עיזים.

 

רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף לסדנאות שלי 🙂

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן