סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

גרנולה ביתית מהירה וטעימה

10 דקות | פשוט
טבעוני
ללא מוצרי חלב
ללא סולניים
מתאים לילדים
צמחוני
חומרים
חצי קילו שיבולת שועל
2 כוסות מיקס של: פקאן, קשיו, שקדים פרוסים, אגוזי מלך, שבבי קוקוס
כוס צימוקים כהים
5 כפות שמן קוקוס
חצי כוס סילאן ללא תוספת סוכר
4 כפיות וניל איכותי
4 כפיות קינמון טחון
הכנה

לחמם תנור לחום נמוך (120 מעלות).

את האגוזים לחצות או לקצוץ גס.

בקערה לערבב טוב את כל המצרכים מלבד הצימוקים, הסילאן והשמן.

לערבב סילאן עם חצי כוס מים רותחים ושמן קוקוס עד לאיחוד,

להוסיף לתערובת ולערבב שוב טוב.

לשטח על גבי נייר אפיה בתוך תבנית תנור רחבה בשכבה דקה,

יידרשו לעניין לפחות 2 תבניות.

לאפות כשעה, אחרי חצי שעה יש להקפיד לערבב את התערובת בתנור.

כאשר הגרנולה נהייתה קלויה ופריכה להעביר חזרה לקערת הערבוב ולהוסיף את הצימוקים.

לערבב היטב ולשטח חזרה בתבנית לקירור. לתת לתערובת להצטנן ואז לפורר אותה עם מזלג.

לאחסן בקופסא אטומה, רצוי במקרר, לאכול עם פירות חתוכים וחלב שקדים או יוגורט עיזים

דילוג לתוכן