סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

בראוניס טף שקדים

10 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סולניים
מתאים לילדים
צמחוני
חומרים
יבשים:
רבע כוס קקאו איכותי
3/4 כוס קמח טף
1/2 כוס קמח שקדים / שקדים טחונים
3/4 כוס סוכר חום דביק
כפית סודה לשתיה
קמצוץ מלח
חופן נדיב של מטבעות שוקולד / שוקולד צ'יפס מריר ואיכותי
רטובים:
3/4 כוס חלב קוקוס מקרטון
1/3 כוס רסק תפוחים ללא תוספת סוכר
1/3 כוס שמן זית
כפית וניל איכותי
כפית חומץ רגיל/ תפוחים
הכנה

לחמם תנור לחום בינוני.

לערבב את היבשים לחוד ואת הרטובים לחוד,

לאחד תערובות ולערבב קלות, רק עד לאיחוד.

לצקת בזריזות לתוך תבנית מרובעת בינונית / אינגליש קייק

מצופה בנייר אפיה

לאפות כ14-17 דקות (תלוי בתנור שלכם) 

עד שנוצר קרום יחסית עבה על העוגה אבל היא קצת רכה.

להוציא ולהעביר ישירות למקפיא (!!) לקירור של שעתיים לכל הפחות

לפרוס לקוביות יפות ולהגיש

דילוג לתוכן