הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

הרשמה לניוזלטר
דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

בראוניז טף שקדים

10 דקות | פשוט
טבעוני
ללא גלוטן
ללא מוצרי חלב
ללא סולניים
מתאים לילדים
צמחוני
חומרים
יבשים:
רבע כוס קקאו איכותי
3/4 כוס קמח טף
1/2 כוס קמח שקדים/ שקדים טחונים
3/4 כוס סוכר חום דביק
כפית סודה לשתייה
קמצוץ מלח
חופן נדיב של מטבעות שוקולד/ שוקולד צ'יפס מריר ואיכותי
רטובים:
3/4 כוס חלב קוקוס מקרטון
1/3 כוס רסק תפוחים ללא תוספת סוכר
1/3 כוס שמן זית
כפית וניל איכותי
כפית חומץ רגיל/ תפוחים
הכנה

לחמם תנור לחום בינוני.

לערבב את היבשים לחוד ואת הרטובים לחוד.

לאחד תערובות ולערבב קלות, רק עד לאיחוד.

לצקת בזריזות לתוך תבנית מרובעת בינונית/ אינגליש קייק מצופה בנייר אפייה.

לאפות כ-17-14 דקות (תלוי בתנור שלכם) 

עד שנוצר קרום יחסית עבה על העוגה אבל היא קצת רכה.

להוציא ולהעביר ישירות למקפיא (!!) לקירור של שעתיים לכל הפחות לפרוס לקוביות יפות ולהגיש.

 

רוצה להכיר עוד מתכוני מאפים ו/או ללא גלוטן?
זה הזמן להצטרף לסדנאות שלי 🙂

ויש גם חוברות מתכונים להורדה!

דילוג לתוכן