סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

אחו בלנקו – מרק שום ושקדים קר

15 דקות | פשוט
טבעוני
ללא מוצרי חלב
ללא סוכר
ללא סולניים
צמחוני
חומרים
2 כוסות שקדים מולבנים
6 שיני שום
מלח
4 כפות חומץ תפוחים / חומץ בן יין לבן
כוס שמן זית
5-6 פרוסות לחם יבשות
6 כוסות מים קרים
ולא פחות חשוב - בלנדר טוב!
הכנה

לקלוף את השום ולחתוך לחצי, את הלחם לקרוע לחתיכות גסות
לטחון בבלנדר בפולסים: שקדים, 1/2 כפית מלח, ושום לעיסה גסה
מוסיפים את הלחם, שמן הזית (כן את כל הכוס) והחומץ וטוחנים שוב לעיסה
ואז, בהדרגה ותוך כדי טחינה מוסיפים כוס מים קרים (זה חשוב) עד לקבלת עיסה חלקה
ממשיכים ומוסיפים את יתרת המים הקרים תוך כדי טחינה, עד לקבלת תערובת חלקה ולבנה ככל האפשר.
טועמים, מוסיפים מלח אם נדרש ומאכסנים במקרר
מגישים עם זילוף שמן זית וכמה טיפות לימון

דילוג לתוכן