קראמבל תפוחים ללא סוכר

  |   By  |  0 Comments

מחממים תנור לחום בינוני.

את התפוחים קולפים, מגלענים וחותכים

לקוביות קטנות. מערבבים עם כפית קינמון ומיץ לימון ומשטחים בתבנית בינונית

את שאר החומרים (2/3 כוס קמח מלא, 2/3 כוס קוואקר, 2/3 כוס פקאן טחון, 8 כפות סילאן, 6 כפות שמן קוקוס, 2 כפיות קינמון)

שימו לב ששמן הקוקוס במצב נוזלי לפני העירבוב

מערבבים עד ליצירת בצק רטוב ומשטחים בעזרת הידיים על גבי תערובת התפוחים.

אופים כחצי שעה עד להשחמת הבצק והתרככות התפוחים