מרק בצל עשיר

  |   By  |  0 Comments

את הבצל  קולפים וחותכים לחצי

פורסים לחצאי טבעות במעבד

מעבירים לסיר, מוסיפים שמן ומטגנים על אש גבוהה

מדי כמה דקות מערבבים עד שהעיסה נהיית חומה מאוד. עך סף השרוף.

עכשיו מוסיפים 2 כפות קמח וכוס מים. מערבבים טוב עד שנהיית עיסה מבעבעת ואז חוזרים על הפעולה עוד פעמיים.

ממלאים את הסיר במים (כ- 3 ליטר) ומביאים לרתיחה.

מבשליפ על אש קטנה כחצי שעה

מוסיפים מלח, פלפל ויין

טועמים ומתקנים תיבול

גראטן תפו”א וכרישה בחלב קוקוס

  |   By  |  0 Comments

קולפים תפו”א, שוטפים כרישה

פורסים תפו”א לעיגולים על הסכין הכי דקה במעבד מזון

קוצצים כרישה לפרוסות ומאדים במחבת עם קצת שמן זית

מסדרים בתבנית משומנת קלות: 2-3 שכבות של תפו”א, שכבת כרישות ואת יתרת תפו”א

מערבבים בכלי: חלב קוקוס ותבלינים. יוצקים בתבנית

מכסים בנייר כסף ואופים בחום בינוני כחצי שעה.
כשהכל רך ממשיכים לאפות עוד 10 ד’ בתבנית פתוחה עד לקבלת קראנצ’ למעלה