סלט שעועית לבנה עם בצל ירוק, סילאן ולימון

  |   By  |  0 Comments

מבשלים שעועית עד לריכוך טוב.

קוצצים בצל ירוק ומערבבים עם סילאן, מיץ לימון, מלח ופלפל

מערבבים עם השעועית ומתבלים בשמן זית. טועמים ומתקנים תיבול. רצוי להשהות לפחות שעה לפני האכילה במקרר / במקום קריר

סלט שעועית אדומה עם סלק, בצל סגול, אגוזי מלך ופטרוזיליה

  |   By  |  0 Comments

מבשלים את הסלקים במים עד לריכוך (בקליפתם)

מבשלים את השעועית עד לריכוך ומסננים

קוצצים בצל סגול לרבעי עיגול דקים, ופטרוזיליה. קוצצים אגוזי מלך גס

חותכים את הסלקים המוכנים לריבועים בגודל ביס קטן/ בינוני

מערבבים בקערה את הכל ומתבלים בשמן זית, לימון ומלח

סלט עדשים שחורות עם עגבניות שרי צלויות

  |   By  |  0 Comments

מחממים תנור לחום גבוה מאוד (גריל)

חוצים את העגבניות ומסדרים ע"ג נייר אפיה. אופים עד לצריבה קלה

מבשלים עדשים עם הרבה מים עד להתרככות ומסננים

בקערה מערבבים את העדשים והעגבניות, מוסיפים אגוזים קצוצים ומתבלים בשמן זית, לימון, מלח ופלפל

סלט סלק ועדשים שחורות

  |   By  |  0 Comments

בישול סלק בקליפתו עד שרך

בישול עדשים שחורות עד שמתרככות

קיצוץ פטרוזיליה דק

קילוף הסלק וחיתוכו לקוביות קטנות

ערבוב: סלק, עדשים, פטרוזיליה. תיבול במלח, פלפל שמן זית, חומץ. אם מתבלים בלימון אפשר לצרף גם קליפת לימון קצוצה.

סלט חומוס וחצילים

  |   By  |  0 Comments

את החומוס מבשלים כשעה עד לריכוך מלא. את החצילים חותכים לקוביות, מערבבים עם שמן זית וצולים בתנור עד להשחמה.
קוצצים את הבצל לחצאי טבעות, ומערבבים בקערה עם החומוס המסונן והחצילים. מתבלים בבהרט, מלח, לימון לפי הטעם ושפע שמן זית. טועמים ומתקנים תיבול