ארטיק מנגו נענע

  |   By  |  0 Comments

טוחנים את הפירות לעיסה חלקה, מוסיפים קצת מים במידת הצורך (המרקם צריך להיות כמו פרילי)
יוצקים לתבניות ומקפיאים

ארטיק שוקולד

  |   By  |  0 Comments

מחממים את חלב הקוקוס במיקרו (בפולסים של 30 שניות כל פעם עד שמתחמם טוב) או בסיר קטן על גבי הגז.
לתוך החלב החם מכניסים את השוקולד ומערבבים על ליצירת בלילה חלקה
יוצקים לתבניות ומקפיאים

ארטיק פירות קיץ

  |   By  |  0 Comments

מגלענים את הפירות, טוחנים הכל טוב טוב למרקם חלק.

מוסיפים קצת מים במידת הצורך (המרקם צריך להיות כמו פרילי)

יוצקים לתבניות ומקפיאים

מקפא חלבה

  |   By  |  0 Comments

מגלענים תמרים ואם הם קשים משרים אותם לכמה דקות במים רותחים.
טוחנים את כל חומרי הגלם בבלנדר למרקם אחיד
מעבירים לתבניות מאפינס קטנות ככל האפשר מסיליקון

ומקפיאים ל4-5 שעות (לא להכין מנות גדולות זה מקפא עשיר מאוד)