סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

ריבוליטה (תבשיל ירקות וקטניות איטלקי)

אם משתמשים בשעועית יבשה שהושרתה ללילה- מבשלים שעועית עד התרככות.

קוצצים בצל, סלרי ושום דק.
את הגזר, העגבניות ותפו”א (אם רוצים להקפיא-לבשל ללא תפוא) קולפים (מלבד העגבניות) וחותכים לקוביות בינוניות

מחממים 1/3 כוס שמן ומטגנים בו את הבצל, סלרי ושום על אש בינונית. מוסיפים גזר ותפו”א וממשיכים לערבב. מוסיפים עגבניות.
אחרי מספר דקות נוסיף שעועית לתבשיל יחד עם מלח ופלפל, נערבב טוב ונוסיף מים- לא עד כיסוי מלא.

נביא לרתיחה ונבשל על אש קטנה כחצי שעה. נכבה את האש, נטעם ונתקן תיבול.

כשהתבשיל מוכן נוסיף אליו את עלי התרד ופטרוזיליה קצוצה וניתן להם לשהות בתבשיל כ-10 ד’.
** במידה ומוסיפים ג’בטה /לחם לתבשיל, נוסיף אותם יחד עם התרד ונערבב טוב לספיגת הנוזלים) **

אולי תאהבו גם

רשימת קניות למזווה בריא

מזווה בריא – מה כדאי שיהיה בו? מאיפה כדאי להתחיל? בואו לעשות קצת סדר בארון

מדריך שימושי לקיטניות – חלק ב’

אז השרית את הקטניות והחלטת לא להקפיא.
נהדר- מה עכשיו?
כל המידע ממש פה.

המדריך השימושי לדגנים מלאים

הבנתי למה זה חשוב, אבל מאיפה להתחיל? איך אפשר להכניס אותם אלי לתפריט? ואיך לבחור כשיש כל כך הרבה סוגים? ומה בכלל אפשר לעשות איתם?

נגישות וזמינות במטבח

3 טיפים שמצאתי כיעילים מאד שמאפשרים לי התארגנות יעילה ומהירה במטבח

דילוג לתוכן