סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

ריבוליטה (תבשיל ירקות וקטניות איטלקי)

אם משתמשים בשעועית יבשה שהושרתה ללילה- מבשלים שעועית עד התרככות.

קוצצים בצל, סלרי ושום דק.
את הגזר, העגבניות ותפו"א (אם רוצים להקפיא-לבשל ללא תפוא) קולפים (מלבד העגבניות) וחותכים לקוביות בינוניות

מחממים 1/3 כוס שמן ומטגנים בו את הבצל, סלרי ושום על אש בינונית. מוסיפים גזר ותפו"א וממשיכים לערבב. מוסיפים עגבניות.
אחרי מספר דקות נוסיף שעועית לתבשיל יחד עם מלח ופלפל, נערבב טוב ונוסיף מים- לא עד כיסוי מלא.

נביא לרתיחה ונבשל על אש קטנה כחצי שעה. נכבה את האש, נטעם ונתקן תיבול.

כשהתבשיל מוכן נוסיף אליו את עלי התרד ופטרוזיליה קצוצה וניתן להם לשהות בתבשיל כ-10 ד'.
** במידה ומוסיפים ג'בטה /לחם לתבשיל, נוסיף אותם יחד עם התרד ונערבב טוב לספיגת הנוזלים) **

אולי תאהבו גם

איפה כדאי לקנות פירות וירקות?

תזונה נכונה ובריאה מתחילה מבחינתי בשפע ירקות ופירות בבית, ורצוי שהם יהיו טעימים ואיכותיים מה עוד? מחיר הוגן (לי וגם למי שמגדל את הירקות), יחס הוגן ורצוי כמה שיותר קרוב אלי הביתה אז ריכזתי כאן רשימה של מקומות לקנות מהם…

לרבע את העיגול – קיצורי דרך במטבח

ארוחות גורמה זה כיף גדול, אבל ביומיום אין כל כך את הזמן להכין אותן.
בדיוק בשביל זה יצרתי את מדריך הטיפים השימושי הבא, לבישול פשוט, מהיר, טעים ובריא.

למה לאכול דגנים מלאים?

מה זה בכלל דגנים מלאים? מה ההבדל בין פחמימות מורכבות לפחמימות רגילות?
למה לאכול דגנים מלאים?
הרבה שאלות, כל התשובות כאן.

מדף הספרים שלי

המלצות על ספרי אוכל שגורמים לי לחשוב, כי אוכל הוא כמעט אף פעם לא רק אוכל…

דילוג לתוכן