סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

ריבוליטה (תבשיל ירקות וקטניות איטלקי)

אם משתמשים בשעועית יבשה שהושרתה ללילה- מבשלים שעועית עד התרככות.

קוצצים בצל, סלרי ושום דק.
את הגזר, העגבניות ותפו”א (אם רוצים להקפיא-לבשל ללא תפוא) קולפים (מלבד העגבניות) וחותכים לקוביות בינוניות

מחממים 1/3 כוס שמן ומטגנים בו את הבצל, סלרי ושום על אש בינונית. מוסיפים גזר ותפו”א וממשיכים לערבב. מוסיפים עגבניות.
אחרי מספר דקות נוסיף שעועית לתבשיל יחד עם מלח ופלפל, נערבב טוב ונוסיף מים- לא עד כיסוי מלא.

נביא לרתיחה ונבשל על אש קטנה כחצי שעה. נכבה את האש, נטעם ונתקן תיבול.

כשהתבשיל מוכן נוסיף אליו את עלי התרד ופטרוזיליה קצוצה וניתן להם לשהות בתבשיל כ-10 ד’.
** במידה ומוסיפים ג’בטה /לחם לתבשיל, נוסיף אותם יחד עם התרד ונערבב טוב לספיגת הנוזלים) **

אולי תאהבו גם

טיפים ליולדת – איך להמשיך לאכול נכון עם תינוק על הידיים?

שוב הגעת לצהריים בלי לאכול כלום? בואי לקרוא איך עושות את זה אחרת, כי אמא שבעה הייא אמא רגועה יותר 🙂

מדף הספרים שלי

המלצות על ספרי אוכל שגורמים לי לחשוב, כי אוכל הוא כמעט אף פעם לא רק אוכל…

רשימת קניות למזווה בריא

מזווה בריא – מה כדאי שיהיה בו? מאיפה כדאי להתחיל? בואו לעשות קצת סדר בארון

בלוגי אוכל מומלצים

בלוגי אוכל שהם הפייבוריטס שלי – עם נשמה ואוכל אמיתי. כי בשביל אוכל טוב צריך השראה!

דילוג לתוכן