סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

רטטוי ישראלי בהשראת אורנה ואלה

קוצצים את הבצלים והשום גס ומעבירים לסיר מצופה שמן זית בנדיבות (אם שמים צ’ילי מויספים אותו עכשיו)

חותכים את שאר הירקות לקוביות, בערך באותו גודל (מלבד השעועית שמשמאירים כמו שהיא)

כשהשום מעלה ריח מוסיפים לפי הסדר: שעועית – פלפלים- דלורית- קישוא- חציל במרווחי זמן של 2-3 דקות בין ירק לירק ותוך כדי ערבוב קל. מכסים את הסיר בין לבין
מוסיפים את תפו”א והעגבניות, מלח, סילאן ופלפל. מערבבים טוב ואחרי בישול קצר מוסיפים גם את רסק העגבניות.
מוסיפים מים עד ל ¾ הגובה של הסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים כחצי שעה על אש קטנה ובסיר מכוסה. אח”כ מסירים את המכסה ומאפשרים לרוטב להצטמצם (עוד בערך חצי שעה).

במקביל – קולים את הגרעינים על מחבת יבשה ושמים בקופסא לפיזור על המנה בהגשה. ניתן גם לקלות עם חמאה/ שמן קוקוס

אולי תאהבו גם

רשימת קניות למזווה בריא

מזווה בריא – מה כדאי שיהיה בו? מאיפה כדאי להתחיל? בואו לעשות קצת סדר בארון

למה לאכול דגנים מלאים?

מה זה בכלל דגנים מלאים? מה ההבדל בין פחמימות מורכבות לפחמימות רגילות?
למה לאכול דגנים מלאים?
הרבה שאלות, כל התשובות כאן.

לרבע את העיגול – קיצורי דרך במטבח

ארוחות גורמה זה כיף גדול, אבל ביומיום אין כל כך את הזמן להכין אותן.
בדיוק בשביל זה יצרתי את מדריך הטיפים השימושי הבא, לבישול פשוט, מהיר, טעים ובריא.

איפה כדאי לקנות פירות וירקות?

תזונה נכונה ובריאה מתחילה מבחינתי בשפע ירקות ופירות בבית, ורצוי שהם יהיו טעימים ואיכותיים מה עוד? מחיר הוגן (לי וגם למי שמגדל את הירקות), יחס הוגן ורצוי כמה שיותר קרוב אלי הביתה אז ריכזתי כאן רשימה של מקומות לקנות מהם…

דילוג לתוכן