סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 054-6369193

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 054-6369193

אשמח לשמוע ממך!

קראמבל תפוחים ללא סוכר

מחממים תנור לחום בינוני.

את התפוחים קולפים, מגלענים וחותכים

לקוביות קטנות. מערבבים עם כפית קינמון ומיץ לימון ומשטחים בתבנית בינונית

את שאר החומרים (2/3 כוס קמח מלא, 2/3 כוס קוואקר, 2/3 כוס פקאן טחון, 8 כפות סילאן, 6 כפות שמן קוקוס, 2 כפיות קינמון)

שימו לב ששמן הקוקוס במצב נוזלי לפני העירבוב

מערבבים עד ליצירת בצק רטוב ומשטחים בעזרת הידיים על גבי תערובת התפוחים.

אופים כחצי שעה עד להשחמת הבצק והתרככות התפוחים

אולי תאהבו גם

טיפים ליולדת – איך להמשיך לאכול נכון עם תינוק על הידיים?

שוב הגעת לצהריים בלי לאכול כלום? בואי לקרוא איך עושות את זה אחרת, כי אמא שבעה הייא אמא רגועה יותר 🙂

מדריך שימושי לקיטניות – חלק ב'

אז השרית את הקטניות והחלטת לא להקפיא.
נהדר- מה עכשיו?
כל המידע ממש פה.

לרבע את העיגול – קיצורי דרך במטבח

ארוחות גורמה זה כיף גדול, אבל ביומיום אין כל כך את הזמן להכין אותן.
בדיוק בשביל זה יצרתי את מדריך הטיפים השימושי הבא, לבישול פשוט, מהיר, טעים ובריא.

על שמנים ושומנים במטבח

כל המידע שכדאי לדעת על שמן זית ושמנים בכלל
למה כדאי לצרוך שמן זית, איך לבחור שמן איכותי, ואיך להשתמש בו נכון

דילוג לתוכן