סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

קציצות עדשים שחורות וקוסקוס ברוטב עגבניות

במעבד מזון טוחנים: עדשים מסוננות, קישוא חתוך גס, 2 גבעולי סלרי חתוכים לרבעים ו-3 שיני שום קלופות לעיסה אחידה יחסית.
מכינים קוסקוס מלא מהיר הכנה: מכסים במים רותחים ומשרים ל-10 דקות. מפוררים טוב בעזרת מזלג.
מצרפים ⅓ כוס מהקוסקוס המוכן לתערובת הקציצות ומתבלים בכפית מלח וקורט פלפל.
לרוטב- כותשים 3 שיני שום. חותכים עגבניות לקוביות קטנות.
בסיר רחב ונמוך מטגנים בשמן זית עגבניות, כפית מלח וקורט פלפל. מוסיפים שום כתוש.
על אש גבוהה מביאים לבעבוע ואז מוספים 2-3 כוסות מים.
מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על אש קטנה.טועמים ומתקנים תיבול.
יוצרים כדורים מתערובת הקציצות ומניחים בתוך הרוטב בצורה מרווחת. (לא לצופף! אם אין מקום פשוט לא מבשלים את כל הבלילה!) מבשלים מכוסה לכרבע שעה על אש קטנה.

דגשים:
להכניס לרוטב מבעבע וחם, לא לגעת בדקות הראשונות, אם רוצים אפשר קצת לטלטל את המחבת.

אולי תאהבו גם

רשימת קניות למזווה בריא

מזווה בריא – מה כדאי שיהיה בו? מאיפה כדאי להתחיל? בואו לעשות קצת סדר בארון

מדריך שימושי לקיטניות – חלק ב’

אז השרית את הקטניות והחלטת לא להקפיא.
נהדר- מה עכשיו?
כל המידע ממש פה.

איך להתחיל שינוי בריא במטבח?

רשימת טיפים קצרה כדי להתחיל להכניס למטבח שינוי בריא באופן יעיל ומהיר

לרבע את העיגול – קיצורי דרך במטבח

ארוחות גורמה זה כיף גדול, אבל ביומיום אין כל כך את הזמן להכין אותן.
בדיוק בשביל זה יצרתי את מדריך הטיפים השימושי הבא, לבישול פשוט, מהיר, טעים ובריא.

דילוג לתוכן