סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 052-5012132

אשמח לשמוע ממך!

קנלוני במילוי קשיו-פסטו אפוי ברוטב עגבניות

קוצצים בצל ושום. את עלי הבזיליקום מפרידים.
בסיר קטן: מחממים שמן זית, 2 בצלים קצוצים ו2-3 שיני שום עד שיוצא ריח. 
מוסיפים עגבניות, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
מבשלים על אש קטנה כ- 5 דקות ואז מוסיפים בין כוס ל-2 מים ומביאים שוב לרתיחה. מתקנים תיבול

בבלנדר טוחנים 2 כוסות קשיו עם עלי בזיליקום וכוס מים למרקם חלק. מוסיפים מים במידת הצורך
מזלפים / ממלאים בכפית את הקרם לתוך הקנלוני ומסדרים בשורה בתוך תבנית אינגליש

מכסים ברוטב עגבניות (אפשר לטחון או להשאיר כמו שהוא) ומכסים את התבנית בנייר כסף
אופים כ-40 ד-שעה בחום בינוני עד להתרככות

אולי תאהבו גם

לרבע את העיגול – קיצורי דרך במטבח

ארוחות גורמה זה כיף גדול, אבל ביומיום אין כל כך את הזמן להכין אותן.
בדיוק בשביל זה יצרתי את מדריך הטיפים השימושי הבא, לבישול פשוט, מהיר, טעים ובריא.

רשימת קניות למזווה בריא

מזווה בריא – מה כדאי שיהיה בו? מאיפה כדאי להתחיל? בואו לעשות קצת סדר בארון

מדריך מוצרים וחנויות מומלצות

אבל מאיפה לקנות? ואיך אני אזהה? במה עדיף להשתמש?
​אלו רק חלק מהשאלות שאני שומעת בסדנאות ובשיעורים שלי
אז הנה! ריכזתי בשביל כולנו את התשובות פה.

איך להתחיל שינוי בריא במטבח?

רשימת טיפים קצרה כדי להתחיל להכניס למטבח שינוי בריא באופן יעיל ומהיר

דילוג לתוכן