סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 054-6369193

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com או ב 054-6369193

אשמח לשמוע ממך!

קיש 3 בצלים טבעוני ללא גלוטן

מתכון לבצק:

מערבבים: קמח שקדים, קורנפלור, 2 כפות שמן זית וקצת מלח. מוסיפים חצי כוס מים בהדרגה ולשים עד לקבלת כדור יציב יחסית
מהדקים לתוך תבנית 26" מצופה בנייר אפיה. אופים כ- 10 דקות בחום בינוני ומצננים קלות

מילוי
בבלנדר טוחנים: שקדים, כוס ורבע מים, סילאן, חרדל, קצת מלח. עד לקבלת קרם חלק

את הבצל הירוק – פורסים לעיגולים דקים 2-3 גבעולים.
את שאר הבצלים פורסים לחצאי עיגול ומאדים במחבת עם שמן זית עד לשקיפות. 

מסדרים את כל הבצלים על גבי הבצק האפוי ושומרים חלק בצד. יוצקים מילוי ומסדרים את שאר הבצלים למעלה

אופים כחצי שעה בחום בינוני עד להתייצבות הקרם. רצוי לקרר לפני הגשה

אולי תאהבו גם

מדף הספרים שלי

המלצות על ספרי אוכל שגורמים לי לחשוב, כי אוכל הוא כמעט אף פעם לא רק אוכל…

טיפים ליולדת – איך להמשיך לאכול נכון עם תינוק על הידיים?

שוב הגעת לצהריים בלי לאכול כלום? בואי לקרוא איך עושות את זה אחרת, כי אמא שבעה הייא אמא רגועה יותר 🙂

מדריך ציוד למטבח

לקנות בלנדר? או בעצם מיקסר? ואולי אף אחד מהם לא רלוונטי? איך לבחור ומה באמת צריך?

מדריך מעשי לקציצות

כי זו מנה עיקרית מושלמת לצמחונים, טבעונים ואוכלי כל, תוספת משביעה ומגוונת לכריך, וגם לפיקניק בגינה
כי זה אוכל שמאפשר לנו חסכון בזמן ובכסף, והוא גם טעים ממש!

דילוג לתוכן