סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

דברו איתי
סגירה
הרשמה לניוזלטר:
סגירה

יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂

ניתן ליצור איתי קשר דרך כאן או במייל tomitbach@gmail.com

אשמח לשמוע ממך!

קיש קישוא ותימין צמחוני

מתכון לבצק: הבצק יספיק ל-2 קישים. מכינים קיש אחד ואת החצי השני משטחים ושומרים בפריזר לפעם הבאה. לעדכן לקוחות מראש
רצוי שהחומרים יהיו קרים.
במעבד מזון מעבדים בפולסים 3.5 כוסות קמח עם קוביות חמאה קרה עד למרקם של קוסקוס
מוסיפים מלח, חומץ, תיבול וחצי כוס מים קרים *בהדרגה*
מעבדים שוב בפולסים עד שנהיה קצת דביק. 
עוצרים ואוספים לכדור בידיים. משטחים לפיתה ומעבירים למקרר בתוך ניילון נצמד או שקית, עטוף היטב.
מרדדים אחרי קירור ומעבירים לתבנית

מילוי
בקערה מערבבים: כוס יוגורט סמיך, ביצים, שליש וקצת כוס קמח מלא (50 ג’), 50 ג’ פטה, קצת מלח קצת פלפל.

את הקישואים חותכים לעיגולים, מערבבים עם שמן וצולים בתנור. את עלי התימין מפרידים מהגבעול

מסדרים ירקות צלויים ועשבי תיבול על גבי הבצק ושומרים חלק בצד. יוצקים מילוי ומסדרים את שאר הירקות+תיבול למעלה

אופים כחצי שעה בחום בינוני עד להתייצבות הקרם. רצוי לקרר לפני הגשה

אולי תאהבו גם

מדריך שימושי לקיטניות – חלק א’

גיליתי שקטניות מאתגרות בעיקר בשלב ההתארגנות, אז הנה לכם מדריך שיקל על ההתארגנות ויאפשר להכניס את משפחת הקטניות לתפריט שלכם בקלות.

למה לאכול דגנים מלאים?

מה זה בכלל דגנים מלאים? מה ההבדל בין פחמימות מורכבות לפחמימות רגילות?
למה לאכול דגנים מלאים?
הרבה שאלות, כל התשובות כאן.

מידות והמרות

במתכון כתוב 400 גרם אורז מלא… תזכירו לי כמה זה בכוסות?
ו-200 מ”ל שמן זית- זה כמו שמן קוקוס או יותר?
הנה המדריך שיעשה לך קצת סדר בתוך הבלגן עם כל חומרי הגלם שנמצאים במטבח הבריא

רשימת קניות למזווה בריא

מזווה בריא – מה כדאי שיהיה בו? מאיפה כדאי להתחיל? בואו לעשות קצת סדר בארון

דילוג לתוכן